![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce parere aveti fetelor? prima iubire, primul sarut etc va mai trezesc amintiri sau sunt de mult uitate? poti sa mai iubesti ca prima data? sau odata cu trecerea anilor si iubirea e alta mai asezata, mai rationala... stiti voi ce vreau sa zic.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sper ca Dore nu are dreptate cu "Cica prima iubire marcheaza matricea "idealului" ", pentru ca daca e ala idealul, ma arunc de la fereastra.
Avand in vedere faptul ca sint numai la etajul 3, nici de crapat nu pot crapa. Daca tot vorbiti de cintece, mi-am adus aminte de "prima iubire si ultima" ... Sa uiti de gandul ratacit al clipei cand am mai gresit Si ti-am adus in zori cerul presarat cu nori. Sa uiti, te rog, de s-a intamplat Candva, sa nu te fi urmat La cate-un drum mai greu, Uita tot ce nu-mi iert eu! Dar nu uita, ca-n viata mea, Esti prima iubire si ultima Si n-am sa mai opresc Sa te urmez! Tu mi-ai adus o viata-n plus Si prima iubire si ultima! Traiesc si ma-ntreb, Traiesc sau visez! Sa uiti de-a foat vreodata, iar, S-arunc si un cuvant amar Ce n-am sa-l mai spun Glasului de gand nebun. Tu nu gresesti nici dac-ar fi Sa uiti de mine intr-o zi Dar tu ma ierti mereu, Uita tot ce nu-mi iert eu! " |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:23 AM |
|