![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Indiferent de sarbatoarea pentru care ne pregatim si pentru care asteptam oaspeti, casa trebuie si ea gatita si aranjata ;).
De Craciun parca facem cele mai alambicate pregatiri si gasim peste tot cele mai incantatoare si mai interesante decoratiuni de pom...insa unele sunt asa de scumpe :-X ca te apuca jalea... Sa incepem: coronite de brad: cu conuri mici si cu globuri si mai mici, funde dantelate si ghirlande din bilute, clopotel stilizat, sanie cu reni atarnata pe usa....sunt 1000 de lucruri - nu voi reusi sa le enumar pe toate. Poate ma ajutati voi ;). Indiferent ce-mi trazneste sa mai atarn prin casa, de Craciun fac intotdeauna o ghirlanda din rondele de portocale ::) pe care o atarn in bucatarie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Eu de sarbatori nu fac absolut nimic, pentru ca sarbatoarea insine o "sarbatoaresc" in mine.De exemplu nu sunt o buna gospodina (de fapt nu sunt deloc, in skimb sotul e "o buna gospodina" :D) si nu stiu gatesc mai nimic, imi place casa sa creeze un ambient relaxant, odihnitor (de paste obisnuiesc sa-mi pu o felicitare semnificativa pe birou-la serviciu sau acasa, iar de craciun una cu bradutz sau globuri, sau ceva simplu care sa simbolizeze sarbatoarea de iarna).
Daca as avea o casa mai mare, probabil as cumpara un brad imens, k in copilarie, si l-as impodobi cu tota familia.Dar cum spatiul nu ne permite, vom merge la parintii mei si vom impodobi bradul acolo. Am cumparat saptamana trecuta niste casetute de bijuterii, iar pe capacul lor este un mos craciun...sunt tare finutze....in rest, nimic...casa este la fel ca intr-o zi obisnuita. Dar ghirladele din rodele de portocale cum le faci?(scuze, dar nu-mi imaginez cum...tai pur si simplu portocala rondele??)Bai, nu rade, k te vad :P... uite-o poza cu casetutzele.... Photobucket.com">(IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/DSC00985.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 12:37 AM |
|