![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
fetelee.. sunt terminata :(
nu mai pot intra pe contul de yahoo. am schimbat parola acum doua zile, am intrat.. am iesit din cont si de atunci amin. ce pot face? nici porcariile alea de intrebari de la recover id nu le stiu.. si e culmea ca a mers parola noua.. acum nu mai merge!!! :'( e ceva de facut? 5 ani am avut contul ala si acum... :'( |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
o sa modific titlul topicului in help -yahoo messenger. ca deja sunt 2 topicuri "help " si "urgent" care nu spun mare lucru despre continut.
sper ca nu te superi pe mine (de fapt, cred ca poti sa il modifici si tu) .... on topic 1) "keep active window " e peste tot la fel pe toate SO (YM este standard indiferent de sistemele de operare diferentele sunt mici) 2) la ce iti trebuie linux? in general un sistem de operare se instaleaza cand ai nevoie de el (am facut cod si eu o perioada pe linux, acum - ca ne cere clientul sa folosim numa produse MS si IBM stau pe windows de 2 ani jumatate); sunt o gramada de chestii pe care nu le gasesti in linux dar sunt in windows (codecuri in principal, programe de grafica etc) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th August 2025 - 04:24 AM |
|