![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
S-a discutat, cu siguranta, acest subiect - si inca mult - dincolo. Va invit, asadar, ca aici sa facem sinteza sintezelor, sa enumeram crema cremelor mastilor pentru fata. Noutatile sunt binevenite.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Elleni esti o comoara!!!! :) Super super super... Gagicele vreau sa va spun ca eu am folosit masca de argila cu suc de lamaie...supernasol...pishca de inebunesti.:) PISHCAAAAAAAAA??Glumesti....iti vine samori nu alta, mie imi dadusera lacrimile, dar, ce0i drept, eu sunt o fiintza extem de inteligenat si in loc sa pun apa cu lamaie si argila, am pus numa' lamaie si argila...si m-a pishcat rau de tot. apoi am incercat altadata to cu lamaie, da' mai putintica, si nu a mai piscat asa rau, dar tot o stare de disconfort am simtit. pe mine ma satisface pe deplin masca de la garnier cu castravete (te-ncalzeste super) si iti da o senzatie de catifelare suuuper...numa' k de cand am inceput sa folosesc produsele bioderma (toata gama sebium) mi se pare ca nu mai am nevoie de nici o masca, pentru ca tot ceea ce are nevoie tenul meu suplinesc ba cu bioderma, ba cu vestitul bioten, care mie personal nu-mi place deloc, da' tenului meu zice k-i place, asa k ma conformez...., ba cu lavoderm, ba zineryt sau brevoxyl...totae astea le folosesc in functie de ceea ce cere tenul. si k sa spun de ce nu ma aplic masti: pai, demakiantul de la bioderma il folosesc pe post de tonic si exfoliant....pe un tampon de vata sterg putin mai ferm fata (desi ei pe etiketa spun sa nu freci), iar toate cojitele inmuiate in prealabil tot de acelasi demakiant se iau pe tamponul de vata.tot tactica asta am aplicat-o si cand mi-am uscat excesiv fata cu zynerit sau cu brevoxyl. nush ce-o sa ma fac peste o sap.k mi se termina demakiantul si nici monetar nu am de achizitionare nu am...om vedea.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:13 AM |
|