![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
S-a discutat, cu siguranta, acest subiect - si inca mult - dincolo. Va invit, asadar, ca aici sa facem sinteza sintezelor, sa enumeram crema cremelor mastilor pentru fata. Noutatile sunt binevenite.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE referitor la argila... pana acum am folosit argila d la ana aslan si dupa cateva folosiri am observat ca usuca fatza si am schimbat-o...am luat din ki-life din amzei argila d la favisan care la prima utilizare a fost minunata si mult mai buna ca cea de la aslavital...la a doua folosire a fost doar minunata :) ...o sa o mai incerc sa vad daca nu cumva devine doar buna si tot asa pe masura ce o utilizez:D baby, o argila de care sunt extem de multumita este cea a lui mircea bocan.am incercat-o zi pe cale orala si pot spune ca este infinit mai buna decat favisanul (la gust), iar in cosmetica mi se pare mult mai buna, la modul cum se prezinta tenul dupa.... o poti comanda telefonic, si-ti vine prin posta.are 1 kil parca sau 1.5 si te tine o vesnicie.eu o am de 2 ani(nu cred k expira) si inca mai am.este o argila roz si m-a costat acum 2 ani 250.000 lei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:04 AM |
|