![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
So...a venit vara, mai mult sau mai putin.
Evident, urmeaza vanatoarea...eu m-am fixat pe cateva modele din colectia noua Jolidon, dar va trebui sa ma hotarasc la unul (maxim doua). Asta ar fi unul (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/17a0c360.jpg) Pana acum am un model pe verde cu un desen cu niste bule de "apa"ca si cum ar fi deja ud si un altul culoarea nisipului, care are o pietricica cu lantisor pe una din bretelele sutienului. Voi cu ce va laudati? Ce aveti fain si bun? Ce vreti sa va luati? In mod special, ce firme si ce modele va atrag?Poate chiar aveti combinatii de culori preferate pentru costume de baie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Unde ai gasit tu asa ceva, eu mi-am luat un picut mic costumul de baie...acum 2 ani, mic a fost, mic a ramas...speram eu sa le mai "lase", dar nimic.
Si intr-adevar, putine din modele de Jolidon de pe net se si gasesc in magazine. Fain site-ul... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:29 PM |
|