![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Indiferent de sarbatoarea pentru care ne pregatim si pentru care asteptam oaspeti, casa trebuie si ea gatita si aranjata ;).
De Craciun parca facem cele mai alambicate pregatiri si gasim peste tot cele mai incantatoare si mai interesante decoratiuni de pom...insa unele sunt asa de scumpe :-X ca te apuca jalea... Sa incepem: coronite de brad: cu conuri mici si cu globuri si mai mici, funde dantelate si ghirlande din bilute, clopotel stilizat, sanie cu reni atarnata pe usa....sunt 1000 de lucruri - nu voi reusi sa le enumar pe toate. Poate ma ajutati voi ;). Indiferent ce-mi trazneste sa mai atarn prin casa, de Craciun fac intotdeauna o ghirlanda din rondele de portocale ::) pe care o atarn in bucatarie. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am scos artileria mare anu' asta. Pe usa am o coroana de brad cu niste globuri rosii in forma de inima, niste pene rosii si un ingeras mare facut de fiica-mea cu window colours. Pe masa mica coroana cu cele 4 lumanari care se face inaintea Craciunului (facuta anul asta pe rosu - lumanari si niste globulete si pe de-asupra sarma de-aia fina - "parul ingerilor"). Mai am atarnate pe la usi niste clopotei si brazi cu clopotel mai stilizati, astia-s in alb.
Pomul in fac clasic, cu rosu si auriu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 01:29 AM |
|