![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Am fost ieri la dermatolog intr-o incercare disperata de a mai face ordine in cireada mea de elefanti care in ultimele luni a fost destul de nasoala.
Medicul se zvoneste ca e cel mai bun din Timisoara si intr-adevar parea ok doar ca la sacul de informatii cu care eram eu inarmata in urma discutiilor cu voi a parut destul de dezorientat. Cred ca fiecare ne-am stabilit deja produse preferate.Am invatat sa ne cunoastem reactiile pielii in functie de diversele creme pe care le-am incercat.Eu am senzatia ca noi nu mai prea avem ce cauta pe la medici dermatologi pentru problema noastra.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar ma gandeam ca in ultimii doi ani de cand am inceput sa povestesc cu voi tot felul de chestiute am invatat o gramada.Iar Angelito a noastra este un adevarat inger vis-a-vis de problema asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar nu stiu de unde atata rabdare pentru problema fiecareia dintre noi. Dar sa va pove despre medic.L-am zapacit cu intrebari.Doar de dermoabraziune am uitat sa intreb.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am intrebat de autovaccin si mi-a spus c anu are nici un efect. Peelingul chimic nu se face in perioada 15 mai -15 iunie din cauza soarelui. Povestea ca in noiembrie e o explozie de paciente cu acnee in urma expunerii la soare din perioada vacantei. Ca produse el e fan Isotrexin (pe care eu nu l-am icnercat) si care mi-a spus ca totusi in perioada verii e prea puternic. Mi-a spus ca schema de tratament pe care o folosesc e buna (demachiat cu Bioten-merci angedust pentru recomandarea produsului,demachiar cu Sebium de la Bioderma,aplicat ca si crema de seara Diacnealul de la Avene) mi-a mai recomandat in schimb gelul Keracnyl de la Ducray pe care mi l-am cumparat ieri si sunt curioas acum osa fie.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aaaa si stressul cica e un factor nasol in cazul producerii de sebum. Eu va pup.De azi mi-am propus sa nu mai tricotez pe fata mea ca la mine asta e adevarata problema de fapt.Si vorba lui elle: "taierea degetelor" sau lipre cu banda adeziva.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca stresul provoaca pusee de acnee stiam de cind am pus articolul de pe site:
Cauze ale acneei: # Activitatea hormonala (precum ciclul menstrual) # Stresul, prin intensificarea procesului de producere de hormoni ale glandelor adrenale # Glande sebacee hiperactive # Acumularea de celule moarte la nivelul pielii # Bacterii in pori, la care corpul devine alergic # Iritatii ale pielii si scarpinarea pielii care activeaza inflamarea # Folosirea de sterozi anabolizanti # Medicamente care au in compozitie halogene (cloride, bromide), litiu, bromide sau androgene # Expunerea prelungita si intensa la compusi clorinici, in special la dioxine clorinate, pot induce aparitia unui tip de acnee foarte sever, care necesita extrem de ult timp de vindecare (cloracneea). Mai multe informatii sint puse aici de cel putin 2 luni de zile: Simptomele si cauzele acneei |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:05 AM |
|