![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 342 Joined: 30-June 06 Member No.: 404 ![]() |
Din relatiile pe care le aveti, sau le-ati avut voi...cat de important e sa te faci placuta prietenilor lui? V-a ajutat vreodata acest fapt? Sau din contra?
Dar voi cum va purtati? Incercati sa le faceti cu tot dinadinsul pe plac? Sau macar incercati sa va purtati mai cu bagare se seama? Cum actioanti daca purtandu-va firesc, asa cum va purtati de obicei, ei tot nu va plac? |
|
|
![]() |
rossdale |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu prea inteleg treaba asta cu furatul prietenului..e ca si cum ati concura pe acelasi post si nu cred ca amicii lui ar vrea sa ii fie "iubi", "pui", "frapiutza", "pitzi", "tzumpi" "tzontzonel" si alte lucruri ce ma fac sa beau apa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
in alta ordine de idei, parerea lor conteaza. in ce masura, asta depinde de el si de relatiile dintre ei.. QUOTE Insa am impresia ca ei se simt un pic amenintati, in sensul ca eu voi vrea sa facem si alte lucruri cu care ei nu sunt obinuiti si in loc sa isi reia ei ritualul (care il tot practica de 4 ani angry.gif ) eu voi interveni in obiceiurile lor. frustaremare.gif un sfat ar fi sa iti temperezi acest impuls novativ cel putin pentru primele intalniri..nu stiu cat de simpatic ar fi sa vina cineva din exterior si sa dicteze ce si cum, sa le spuna ce e mai haios si ce nu.. am o curiozitate insa.. cam care ar fi ritualul ala de 4 ani? :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:08 PM |
|