![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
[fortelady]
ti-am modificat un pic titlul topicului. detalii pe PM daca nu te-ai prins din prima de ce :-* continutul nu a avut nevoie de cosmetizare 8) multumesc pt intelegere! iar m-am spart degeaba pe aici!!! Sunt mai varza decat varza......bine ca ii dau sfaturi lu' carme sa fie tare ca eu putut..... uite ca la prima lovitura am cazut iar. Si partea nasoala e ca am cazut rau... :'( :frustraree: aaaaa si nu va mai duceti in Billaaa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Albinuza :-* fii tare ca se rezolva tot imediat: comporta-te ca si cum nu ai sti ca tipa aia exista ;) si nu-l presa deloc. Un tip rezonabil care isi ghideaza viata dupa ceva bun simt acolo, minimal macar, vrea sa rezolve o relatie veche inainte de a trece la una noua, nu?
Ai trecut perioada de proba si se pare ca te vrea de vreme ce se oboseste sa dea atatea explicatii: putea sa dispara fara niciun cuvant altminteri, stii bine. Acorda-i trei zile sa se lamureasca exact cu fosta apoi cauta-l si cere-i sa spuna ce decizie a luat. Daca se balbaie, evita raspunsul sau se enerveaza ca ii dai ultimatum, lasa-l in plata lui. E bine pentru tine ca lucrurile au luat intorsatura asta...dar sa nu uitam ca poate fi doar un test, mai ales ca aveti o istorie cu fostul tau. Indiferent daca fosta aia a lui exista sau nu, fii intelegatoare si nu reactiona cum a facut el in cazul fostului tau ;). Daca asta este inca un test, il vei trece cu brio. Conteaza pe noi intotdeauna :-*. Bafta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 08:43 AM |
|