![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care este lista voastra cu lucruri pe care trebuie sa le luati cu voi in concediu?
La mine: carti carte de credit pasaport crema de protectie solara pentru ochi/fata crema after sun fata spray sau gel de par cu protectie solara hartie igienica umeda periuta de dinti pila de unghii penseta lady shaver-ul costume baie, prosop de plaja (daca merg la mare) ochelari de soare (macar 2 bucati) aparat foto cateva lucruri de imbracat/incaltat o gentuta frigorifica in care incap exact 2 doze sau 2 sticle mici cu bateriile frigorifice aferente niste zdranganele de pus la gat, la urechi si pe mana Cam astea sunt lucrurile pe care n-am voie sa le uit, altele le pot cumpara si la locul cu pricina |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu uitati ceva medicamente! - antialergice, pt stomac...
eu care am stat 3 ani numai cu valizele facute sunt o adevarata farmacie ambulanta! [si da, am ajuns sa urasc calatoriile dupa atata timp] daca plecati in straintate, faceti-va obligatoriu asigurare de sanatate (e oricum obligatorie prin lege, dar e bine sa o faceti si asa). informati-va si unde e cel mai apropiat spital/punct sanitar si cu ce ajungeti acolo. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:43 PM |
|