![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 342 Joined: 30-June 06 Member No.: 404 ![]() |
Din relatiile pe care le aveti, sau le-ati avut voi...cat de important e sa te faci placuta prietenilor lui? V-a ajutat vreodata acest fapt? Sau din contra?
Dar voi cum va purtati? Incercati sa le faceti cu tot dinadinsul pe plac? Sau macar incercati sa va purtati mai cu bagare se seama? Cum actioanti daca purtandu-va firesc, asa cum va purtati de obicei, ei tot nu va plac? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 342 Joined: 30-June 06 Member No.: 404 ![]() |
ms angeldust. mi-a facut ziua mai faina postul tau.
O sa incerc sa am o vacanta lipsita de stres. Si nu e chair asa plictisitor cum credeti, poate am exagerat eu de v-am facut sa ziceti asa ....dar voi nu aveti ceva special? eu una am masa mea intr-un bar in care merg frecvent, cunosc barmanii, chelnera...imi reverv mereu masa aia. Sau nu aveti un loc special de mers la mare, o statiune favorita? Ati exagerat cu masa care daca nu mai e acolo ii induce in eroare... sau poate asa am detaliat eu incat ati inteles asta???? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:51 PM |
|