![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care este lista voastra cu lucruri pe care trebuie sa le luati cu voi in concediu?
La mine: carti carte de credit pasaport crema de protectie solara pentru ochi/fata crema after sun fata spray sau gel de par cu protectie solara hartie igienica umeda periuta de dinti pila de unghii penseta lady shaver-ul costume baie, prosop de plaja (daca merg la mare) ochelari de soare (macar 2 bucati) aparat foto cateva lucruri de imbracat/incaltat o gentuta frigorifica in care incap exact 2 doze sau 2 sticle mici cu bateriile frigorifice aferente niste zdranganele de pus la gat, la urechi si pe mana Cam astea sunt lucrurile pe care n-am voie sa le uit, altele le pot cumpara si la locul cu pricina |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu medicamente nu iau cu mine, n-am nici o boala cronica si nici nu m-a apucat pana acum o criza de ceva in concediu (slava Domnului!), iar daca-i ceva, tot la fata locului imi cumpar. Daca m-as duce in salbaticie (prin jungla?) cred c-as lua ceva medicamente cu mine.
Nici de spitale n-am avut nevoie pana acum, dar ma gandesc ca ne poate spune receptionera unde-i unul prin apropiere. Asta daca vrem sa conducem noi, dar cred c-as chema un taxi intr-asa o situatie. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) Pentru ghid turistic e raspunzator domnul casei. Daca merg eu cu fetele undeva (suntem 4), eu cu inca una suntem ghizii, ne cumparam ghizi turistici de la edituri diferite, studiem problema, facem traseul si fiecare-si cara cartea dupa dansa. Si niciodata-niciodata nu mi-am luat mobilul cu mine. Concediu e concediu si nu vreau sa aud pe nimeni (si sa mai si platesc taxe roaming pentru ca x-leasca sa-mi povesteasca prostiile ei). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 08:04 PM |
|