![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
Noi zicem problema pe care o avem legata de frumusete, celelalte ne zic solutii...
<problema1> incep eu : vara mi se indesesc PISTRUII , am folosit o crema oriflame bunicica, dar s-a terminat si as vrea altceva: crema depigmentanta de la Skincode e incercata de careva? e buna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
marfa topic! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
ala, de cele mai multe ori lipsa de stralucire este data de deshidratare. in cazul asta eu vad 2 solutii: 1) o crema pentru hidratare intensa (ex: Thermal Fix 1/Vichy, Aqua Fusion - Continously Infusing Moisture/Lancome, Moisture Surge Extra/Clinique, Energizing Morning Cream/Clarins, Beaute Neuve/Guinot); 2) pe langa crema pe care o folosesti in momentul de fata poti sa incerci un ser de hidratare (ex. Thirst Quenching Hydracare Serum/Clarins pe care am pus si eu ochii) sau un ulei gen Decleor (Ylang Ylang care regleaza si scretia de sebum sau Neroli pt orice tip de ten, pt stralucire). nu strica sa ai la tine si un spray cu apa termala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:45 AM |
|