![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot nu aveam nici un topic despre reclame.
va plac? nu va plac? Care sunt cele care va plac, care nu va plac, cele pe care le-ati retinut de-a lungul anilor datorita unor particularitati.... Eu ador reclamele la pepsi - cea cu maimuta care merge la aeroport si cea cu extraterestrii (absolut geniala dupa parerea mea ideea cu bannerul afisat drept arma mortala -"Go away!" ), imi place reclama de la dorna (cu cei doi tineri ba in statia de metrou, ba pe o cladire si cu fondul muzical de la "i'm alive), imi plac unele din reclamele de la orange. mi-a mai placut reclama la o bere (bergenbier?) in care baietii de la echipa nationala isi bateau joc de antrenor si il imitau, cea cu chivu de la coca cola (ce daca ratam? si maine e o zi). ce NU imi place...eeehhee lista lunga. reclamele de la vodafone in general (cea cu musculita ma scoate din minti - nu tre'sa imi aduca aminte ca oricum o sa mor, mersi frumos, asta aflu si eu singura), noile reclame de la pepsi (cu fotbalisti... iar da-da-da ma enerveaza de-a dreptul), cam tot ce inseamna reclame la detergenti-tampoane-sampoane-sapunuri-vanishuri si alte produse de curatat... de-a dreptul sinistra reclama cu piticul ala care bantuie prin case (e la nu stiu ce centrale termice) - ma tot intreb daca piticu' se uita pe gaura cheii cand esti si tu ca omu la baie, daca se imbata si fugareste pisica prin casa etc. ah, si mi-au ramas in minte reclamele de la inceputurile "democratiei" (din anii 90) -"V-am prins vrajitoarelor!!", "Titan Ice, alta viata", "Barbatul de 30 de ani, destept, frumos si cu bani", "Tinerama" si alte nebunii... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
aia cu puiu'din supermarket e oribila, nici nu pot sa rad.
ca sa nu mai zic de aia cu fetita care zboara prin parbriz. mie imi placea aia cu un baiat cool care se intalneste cu prietena lui in curtea liceului si cand scoate mainile din buzunare avea niste manusi de blana roz; si melodia era beton,perfecta pentru reclama. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:13 AM |
|