![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
cineva spunea:
"ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem" cum evitam aparitia obisnuintei, rutinei, plictisului in relatie? ce-ati face voi ca sa va surprindeti placut partenerul/partenera? |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
cineva spunea: "ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem" cum evitam aparitia obisnuintei, rutinei, plictisului in relatie? ce-ati face voi ca sa va surprindeti placut partenerul/partenera? Cred ca depinde de fiecare cuplu in parte,credeam si eu inainte ca trebuie sa faci mereu ceva sau sa aduci mereu ceva nou relatiei ca sa nu intervina rutina dar am ajuns la concluzia ca daca e sa se ajunga la asta se ajunge inevitabil.......acolo unde e iubire,interes pentru binele cuplului,armonie,spontaneitate,acolo unde partenerii se completeaza unul pe celalalt,acolo unde vechile obiceiuri sunt alternate cu noi obiceiuri....etc....acolo se trece rapid peste clipele de monotonie sau poate nici nu intervine......exista posibilitatea sa fie asa si totusi sa se ajunga la rutina si sa nu o mai depasesti.....cred ca important e sa simta ambii parteneri,nu doar unul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:35 AM |
|