![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
[fortelady]
ti-am modificat un pic titlul topicului. detalii pe PM daca nu te-ai prins din prima de ce :-* continutul nu a avut nevoie de cosmetizare 8) multumesc pt intelegere! iar m-am spart degeaba pe aici!!! Sunt mai varza decat varza......bine ca ii dau sfaturi lu' carme sa fie tare ca eu putut..... uite ca la prima lovitura am cazut iar. Si partea nasoala e ca am cazut rau... :'( :frustraree: aaaaa si nu va mai duceti in Billaaa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 ![]() |
Buna Albinuta....
Am citit tot ce ai scris ...ce sa zic, cam ametita treaba Sincer, daca mi se intampla mie treaba asta, nici eu nu stiam ce sa cred, sau cum sa procedez. Asa ca nici nu stiu ce sfat sa-ti dau....imi pare rau.... si cu fosta aceea, cum adica nu-i poate spune ce si cum? adica s-o tina si pe ea in sah? si pe tine? hmmmmm.... :magandesc: Pe de alta parte...nu stiu, nu vreau sa-ti bag vreo idee falsa in cap, dar daca o fi vreo manevra de "plata cu aceeasi moneda", consecinta a telefonului ala al fostului tau? Zic si eu....habar n-am.... Pupici, si -ti doresc sa fie totul bine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 08:51 AM |
|