![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Toti avem tot felul de nemultumiri legate de noi , de oamenii din jurul nostru , de societate in general , bla bla....
Asa ca am facut un topic sa ne descarcam :D Incep eu , si o sa incep cu mine : Cel mai tare ma enerveaza la mine ca nu am pic de autocontrol si vointa si ca am o curiozitate de-a dreptul bolnava adica nu suport sa se intample ceva care ma afecteaza fara ca eu sa stiu ce ,unde , cum ,cand ? Apoi ma mai enerveaza oamenii care se mint singuri si nu au curaj sa faca ce simt si sa lupte pentru ce vor sa obtina. Ma scot din sarite muierile care sunt mironosite si pozeaza in bibelou de portelan!!! Si evident , categoriile care cred ca ne seaca pe toti : oamenii prosti , taranii , oamenii care fac rau din pura placere , etc etc. No acu sa va aud pe voi... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Nu degeaba am zis eu va urma :-X ....ma scot din sarite si cozile infinite din banci la plata facturilor (coada cea mai mare e intotdeauna cand ma grabesc!!!! gees!! >:( ) ... sunt plina de nervi si am si inghetat.. brrrrrrrrr
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:20 PM |
|