![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe scurt, pt ca sunt obosita...parerea mea e urmatoarea:
Diferentele de varsta mai mari de 10 ani pot pune probleme...daca nu la inceput atunci in timp , dupa ce trece faza de indragostire cu fluturasi. De ce e mai ok ca barbatul sa fie mai in varsta? Nu e o regula dar pe undeva mi se pare normal sa fie asa din mai multe motive. 1. Barbatii se maturizeaza mai tarziu, e clar pt mine treaba asta 2. Din motive de functionalitate a viitoarei familii. O femeie de 20 cu un barbat de 35 pot constitui o familie functionala in sensul ca femeia la 20 poate fi pregatita sa devina mama si sotie pe cand un barbat de 20 cu o femeie de 35 nu prea -> barbati la 20 pregatiti sa devina tati si soti responsabili mai rar. 3. Pt ca femeia cauta in primul rand ideea de protectie, un barbat puternic, pe care sa se poata baza.....calitati care de obicei la barbati vin odata cu varsta. Sper ca am fost coerenta si ca ati inteles ceva. |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
Pe scurt, pt ca sunt obosita...parerea mea e urmatoarea: Diferentele de varsta mai mari de 10 ani pot pune probleme...daca nu la inceput atunci in timp , dupa ce trece faza de indragostire cu fluturasi. De ce e mai ok ca barbatul sa fie mai in varsta? Nu e o regula dar pe undeva mi se pare normal sa fie asa din mai multe motive. 1. Barbatii se maturizeaza mai tarziu, e clar pt mine treaba asta 2. Din motive de functionalitate a viitoarei familii. O femeie de 20 cu un barbat de 35 pot constitui o familie functionala in sensul ca femeia la 20 poate fi pregatita sa devina mama si sotie pe cand un barbat de 20 cu o femeie de 35 nu prea -> barbati la 20 pregatiti sa devina tati si soti responsabili mai rar. 3. Pt ca femeia cauta in primul rand ideea de protectie, un barbat puternic, pe care sa se poata baza.....calitati care de obicei la barbati vin odata cu varsta. Sper ca am fost coerenta si ca ati inteles ceva. corect, eu la 28 de ani a trebuit sa ma maturizez in galop, fiindca ma trezisem ca sunt un fel de copil cu copil. si mai e o kestie, suna k dracu', da' dpdv al reproducerii, femeile (nu-i lege, da' cam asa e de obicei) inkid taraba mai devreme (45-55 de ani). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:31 PM |
|