![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Asa gandesc si eu, ca e mai bine ca el sa fie ceva mai in varsta - desi al meu e doar cu 4 luni mai mare decat mine, si treaba functioneaza fara opinteli de ani buni.
Totusi, teoretic vorbind, daca as fi disponibila, nu cred ca as refuza un mult mai tanar. N-as avea nici o problema cu asta, cata vreme eu ma simt tanara. As fi chiar curioasa daca as mai avea rabdare... Problema cred ca nu e de varsta, ci de cat si ce vrei sa investesti intr-o relatie si de principii in general. Tanar sau mai putin, mi-e egal, daca are minte destula. Cum zic pe la anunturi matrimoniale: exclus aventurierii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:37 PM |
|