![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine ma ajuta cu lista asta? Ma intereseaza numai literatura straina de pe ea.
Eu locuiesc in strainatate si aici nu se da nimic asemanator. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bine ca se plang profesorii ca nu citesc copiii! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Lista de lecturi obligatorii pentru elevii de gimnaziu a fost publicata in site This post has been edited by Maàt: Sep 3 2008, 02:40 PM
Reason for edit: PUS link
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mie, Gianinei (fosta mea colega de banca) trebuie sa ii multumim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si vrei sa iti spun cum o cheama pe fetita ei? Karin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici eu nu inteleg ... oare nemtii nu mai citesc? Greu de crezut... insa poate se cauta mai mult literatura "consumista" care produce mult mai multi bani. Ar putea fi o explicatie. Acum ma gindesc ca in perioada aceea citeam Ionel Teodoreanu, La Medeleni... Uite si cam ce am gasit acum din programa pentru clasa a Va ca recomandari. Arunca o privire si poate gasesti ceva in germana: http://www.elady.ro/articole/Familie/Lista...u-gimnaziu.html Pupa pe Nina din partea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Maàt: Sep 1 2008, 03:02 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:41 PM |
|