IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum sa ma port cu copilul/copiii celui de-al doilea sot?
gmonique
post Apr 11 2006, 07:25 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: Baia Mare
Member No.: 14

Buna fetelor.....vin si eu cu o "problema" poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. Ar fi multe de povestit dar idea e ca....eu sunt divortata cu un baietel de 13 ani........"EL"....la fel...sta la mine si are o fetita de 11 ani care vine cam de 3-4 ori pe saptamana la mine (sta si doarme la noi) Mama ei e plecata in Spania si avand aici internet vine si povesteste cu mama ei de la noi. Deoarece si arhiva de pe messengerul fiului meu il mai controlez din cand in cand tot asa am intrat azi pe adresa ei (eu i-am facut adresa ca sa poata povesti cu mama ei) si ........ (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) am citit ce ii scria mamei ei....citez..."nu o mai suport........dar vin aici numa sa vb cu tine........e o jigodie........il duce pe ---- sub nas........il manipuleaza cum vrea ea"
Credeti-ma ca incerc sa ii fac bine (fetitei)...desi ma deranjeaza unele chestii si intruna imi cert copilul si-l temperez pt ca simt si pe el ca e "gelos" ! In fata tatalui ei e numai o miere....genul "pot sa spal eu vasele?...."pot sa stau langa tine.....pot veni cu tine ?" etc.
Spuneti-mi cum sa reactionez??? Sa-i spun tatalui ei? Sa discut cu ea??? CE SA FAC???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ham
post Jul 13 2006, 08:56 AM
Post #2

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

esti intr-o situatzie najpa, pe care n-ai cum s-o controlezi.
itzi spun ce stiu din experientza proprie, poate te ajuta cu ceva:
nu incerca sa vb de rau pe unul din parintzii naturali, vei fi si mai najpa in okii copilului
(copiii viseaza toata viatza sa-si impace parintzii, iar tu esti piedica)
nu vb de rau copilul vre-unuia din parintzi
(in sinea lui orice parinte divortzat crede ca trebuie sa se poarte mai permisiv cu copilul produs cu fosta pereke, mare tampenie, da' asta este...)
fii corecta, ce aplici alui-tau, aplica si celuilalt, inclusiv pedepsele (copiii au un simtz al dreptatzii exacerbat)
nu mai repeta faza cu verificatu' messului, ai cazut in okii ambilor copiii si n-o sa uite ca faci kestii care nu se fac; verifica cat vrei, da' fara sa se afle...
orice-ai face, vei fii mastera pt. f. mult timp, dureaza sa intri in inima unui copil (asta nu inseamna ca nu te si place- vezi ca este foarte simplu sa-i castigi respectul, fii corecta si arata-i ca te pricepi mai bine k ea la ce-o pasioneaza pe ea).
orice ai face, noul partener va crede ca faci diferentze intre ai tai si ai lui, cum si tu vei crede despre el la fel (nu intervenitzi NICIODATA cand celalalt va cearta copilul, putetzi cand copilul nu e de fatza sa va certatzi mult si bine, dar nu in fatza lui- ii vetzi confirma o kestie pe care o stie intuitiv- ca are mare putere asupra noii voastre relatzii)- ASTA ESTE MAREA PIATRA DE INCERCARE!
bafta!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 08:41 PM