![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Ce parere aveti?De fapt ideea e daca mai exista asa ceva?
Eu ma gandesc ca Facultatea de Constructii inca mai promite pentru ca de construit o sa se construiasca mereu iar legislatia in sensul aceasta devine tot mai severa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
expirata? psihologia mi se pare foarte frumoasa si folositoare! insa din pacate la noi oamenii habar nu au ce este ala psiholog. oare cate sinucideri s-ar impiedica daca oamenii ar primi ajutor specializat? oare cate drame nu s-ar mai vedea? mi-ar fi placut tare mult sa dau si sa intru la pshiho, dar mediile sunt colosale (peste 9.60 buget si abia am 9 si...).aa, si anul trecut am stiut ca nu voi putea merge la examen asa ca nici nu m-am apucat de invatat. poate in viitor o sa o fac doar pentru placerea mea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Ala, si eu intrasem la asistenta sociala, dar m-am lasat. nu imi pare rau. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:39 PM |
|