![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) stiu ca poate fi o prostie dar am nevoie de mai multe pareri pt ca sincer nu stiu ce sa fac
in mare povestea ar suna cam asa : am 23 de ani si sunt cu un tip de 4 ani de curand (ianuarie) mi-am luat prima bataie serioasa, motivul :am vrut sa-l parasesc inainte au fost numai imbranceli si injuraturi ideea este in felul urmator : acum lucrurile nu stau mai bine, ma suspecteaza tot timpul ca il insel iar limbajul cu care imi vorbeste este de mahala ma ameninta ca ma bate dc nu fac cum zice el si imi zice ca se poarta asa din cauza mea si ca sa ma trezeasca la realitate ce ma fac? ma gandesc sa-l parasesc si in acelasi timp stiu ca il iubesc si nu as vrea sa-i fac nici un fel de rau problema este ce ar fi bine sa fac ? sa astept sa mai treaca ceva vreme in care sa ii aduc dovezi ca nu fac nimic "pe langa " ? sau sa plec si dc plec cum sa fac sa-i zic ? mi-a zis ca dc il parasesc imi sparge capul, ma omoara. m-am documentat de pe net si majoritatea spun "fugi" dar eu sunt de parere ca intr-un conflict nu poate fi numai unul vinovat si ma consider si eu vinovata de ce se intampla cu noi. este vreo solutie sa fie iar bine lucrurile ? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mai spus asta pe undeva......e trista dar adevarata si destul de des intalnita aceasta dependenta pe care o dezvolta multe femei fatza de barbatul care le agreseaza fizic sau psihic.
Antenutza nu pot decat sa iti spun ca sunt sigura ca vei gasi puterea necesara sa te rupi complet de acest om. Decat sa traiesti toata viatza in frica si stres mai bine fa-ti curaj si pune odata picorul in prag si te-ai scapat. Sperantze de mai bine nu prea exista. Din multe alte cazuri despre care am auzit.....chiar dc el isi schimba comportamentul temporar, tot va recidiva pana la urma. Si atunci gandeste-te....spui ca ti-e greu sa renunti la planurile de viitor pe care le-ati facut impreuna ... dar presupunand ca un viitor implica si niste copii la un moment dat, gandeste-te bine daca vrei ca si copiii tai sa sa creasca avand un tata abuziv. Cred ca nu mai e nevoie sa spun ce soarta si cu ce traume raman copiii crescuti in familii in care tatal o bate pe mama sau mai rau ii bate pe ei. Gandeste-te bine!!! Chiar daca nu ai pe nimeni alaturi si nu ai avea unde sa mergi sau ce sa faci, tot vei gasi o solutie asa cum au facut si altele in situatia ta. Important e sa vrei, sa te hotarasti si sa spui: PANA AICI! Noi suntem alaturi de tine si apreciem curajul si deschiderea cu care ai vorbit despre problema ta pentru ca multe femei prefera sa treaca totul sub tacere si sa isi vada de viata ca si cum nu ar avea nici o problema. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 07:39 PM |
|