![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) stiu ca poate fi o prostie dar am nevoie de mai multe pareri pt ca sincer nu stiu ce sa fac
in mare povestea ar suna cam asa : am 23 de ani si sunt cu un tip de 4 ani de curand (ianuarie) mi-am luat prima bataie serioasa, motivul :am vrut sa-l parasesc inainte au fost numai imbranceli si injuraturi ideea este in felul urmator : acum lucrurile nu stau mai bine, ma suspecteaza tot timpul ca il insel iar limbajul cu care imi vorbeste este de mahala ma ameninta ca ma bate dc nu fac cum zice el si imi zice ca se poarta asa din cauza mea si ca sa ma trezeasca la realitate ce ma fac? ma gandesc sa-l parasesc si in acelasi timp stiu ca il iubesc si nu as vrea sa-i fac nici un fel de rau problema este ce ar fi bine sa fac ? sa astept sa mai treaca ceva vreme in care sa ii aduc dovezi ca nu fac nimic "pe langa " ? sau sa plec si dc plec cum sa fac sa-i zic ? mi-a zis ca dc il parasesc imi sparge capul, ma omoara. m-am documentat de pe net si majoritatea spun "fugi" dar eu sunt de parere ca intr-un conflict nu poate fi numai unul vinovat si ma consider si eu vinovata de ce se intampla cu noi. este vreo solutie sa fie iar bine lucrurile ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
multumesc fetelor, multumesc pentru sprijin, conteaza mai mult decat credeti
eu ... poate ma repet.. nu prea mai am prieteni , ce cunostiinte mai aveam le-am indepartat pt ca el zicea mereu fie ca sunt ###### fie ca ne vor raul. nu sunt proasta dar pe cuvantul meu ca si eu am crezut ce-mi zicea, am gandit si eu ca el, are capacitatea sa asuca argumente foarte logice si irefutabile financiar nu depind de el ba chiar as putea spune ca e un pic invers mersi mult diana, din pacate orasul in care locuies este f mic si nu pot cere ajutor aici trebuie sa plec si probabil ca voi ajunge in bucuresti. imi intind antenele pt chirie si servici ideea este ca trebuie sa dispar dintr-o data pt ca mi-e teama ce va deveni violent, caut pe cineva care sa vina cu mine sa-mi iau lucrurile pt ca iar mi-e teama ca o sa devina violent poate din cauza ca ma gandesc sa plec am inceput sa nu ii mai tolerez toate insultele si amenintarile(i-am zis ca poate sa ma omoare ca m-ar face cea mai fericita cand m-a amenintat iar aseara si s-a oprit nu a mai zis nimic) dar cum am mai zis, nu o sa ma mai las pe mine sa sper ca lucrurile isi vor lua un curs normal azi mi-am amintit lucruri pe care ciudat le uitasem...au fost mai multe lovituti.. o singura baitaie serioasa dar au fost mai multi pumi si injuraturi TREBUIE SA PLEC sau pot foarte bine sa mor pt ca asta nu e viata offff si cand te gandesti ca lucrurile au fost bine candva... pe viitor o sa am mai multa grija la cum ma port in relatii pt ca sincer cred ca eu am determinat cumva schimbarea asta dar cred ca am intrat intr-un cerc sin care nu mai pot iesi ce ma sperie cel mai mult la mine (pt ma lupt cu mine) este ca nu-mi fac griji pt mine de cum o sa ma descurc cat imi fac pt ce o sa se intample cu el , cum o sa ii fie... nu cred ca sunt sanatoasa la cap o sa va tin la curent si intre timp dc stie careva o chirie mai micutza asa... si poate vreo firma care face angajari ... eu sunt op calc si ma descurc bine pot da si detalii hai fetelor va multumesc inca o data si va pup sa auzim de bine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:09 AM |
|