![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 44 Joined: 10-December 05 From: Galati Member No.: 76 ![]() |
Exista pe forum studente la Litere, preferabil sectia Romana-Engleza? As vrea sa stiu care este materia pentru anul I de studii, in ceea ce priveste gramatica ambelor limbi. Ma intereseaza strict informatiile legate de aprofundarea cunostintelor in aceasta sfera, nu literatura, cursuri de pedagogie si altele.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 44 Joined: 10-December 05 From: Galati Member No.: 76 ![]() |
Nu cunosc nici o Albinutza. Mai mult ca sigur este vorba despre o confuzie.
*edit* Am trimis un mail la facultate. Sa vad daca raspund. Din cate am inteles de la un prieten care e la Litere, se face destul de multa gramatica in toti anii, am vazut si niste cursuri pe site-ul facultatii din Galati. Ma intalnesc cu tipul respectiv luni ca sa aflu mai multe detalii. In orice caz, daca este cineva in tema cu ceea ce vreau sa aflu, poate sa posteze, orice parere este binevenita. Optiunea respectiva este un plan de rezerva in cazul in care nu reusesc sa intru in Bucuresti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:14 PM |
|