IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Reclamele...., agasante sau amuzante
fortelady
post May 19 2006, 11:05 AM
Post #1

Musafir

Tot nu aveam nici un topic despre reclame.
va plac? nu va plac? Care sunt cele care va plac, care nu va plac, cele pe care le-ati retinut de-a lungul anilor datorita unor particularitati....
Eu ador reclamele la pepsi - cea cu maimuta care merge la aeroport si cea cu extraterestrii (absolut geniala dupa parerea mea ideea cu bannerul afisat drept arma mortala -"Go away!" ), imi place reclama de la dorna (cu cei doi tineri ba in statia de metrou, ba pe o cladire si cu fondul muzical de la "i'm alive), imi plac unele din reclamele de la orange. mi-a mai placut reclama la o bere (bergenbier?) in care baietii de la echipa nationala isi bateau joc de antrenor si il imitau, cea cu chivu de la coca cola (ce daca ratam? si maine e o zi).
ce NU imi place...eeehhee lista lunga. reclamele de la vodafone in general (cea cu musculita ma scoate din minti - nu tre'sa imi aduca aminte ca oricum o sa mor, mersi frumos, asta aflu si eu singura), noile reclame de la pepsi (cu fotbalisti... iar da-da-da ma enerveaza de-a dreptul), cam tot ce inseamna reclame la detergenti-tampoane-sampoane-sapunuri-vanishuri si alte produse de curatat...
de-a dreptul sinistra reclama cu piticul ala care bantuie prin case (e la nu stiu ce centrale termice) - ma tot intreb daca piticu' se uita pe gaura cheii cand esti si tu ca omu la baie, daca se imbata si fugareste pisica prin casa etc.

ah, si mi-au ramas in minte reclamele de la inceputurile "democratiei" (din anii 90) -"V-am prins vrajitoarelor!!",
"Titan Ice, alta viata", "Barbatul de 30 de ani, destept, frumos si cu bani", "Tinerama" si alte nebunii...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dmona
post Jul 15 2006, 04:06 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 86

Reclame care imi plac/mi-au placut: cele din gama "dorel", reclamele la pepsi (inclusiv da-da-da (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ), cele de la vodafone si orange (nu mai stiu precis) aia cu manusile roz, cele de la "Altex", acum ma amuza cea care promoveaza nu stiu ce tarie sau bere, cea cu aia 3 tipi care isi zic "iepurica", la un moment dat ingheata, si cand sterg geamul ii sperie o "eschimoasa" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

Reclame care nu-mi plac: cele la detergenti (vai, tu mai speli cu un detergent obisnuit? dar exista bonux/ariel/bla bla bla), sapun, tampoane, cele la detergenti de vase (Vilariba vs Vilabajo)...si sunt multe altele destul de timpite..

Aaaaa, si imi amintesc si eu reclamele de la inceputul anilor '90: Titan Ice, alta viata, Gregorio Rizo, Barbatul de 30 de ani, destept frumos si cu bani.... ehehe, ce vremuri (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ...inceputurile, nu prea existau atunci strategii de marketing, studii de piata etc etc..
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
fortelady   Reclamele....   May 19 2006, 11:05 AM
ala80   mie imi plac reclamele la teletek si cele cu dorel...   May 19 2006, 11:28 AM
zetta   pai reclame preferate momentam cea de la boom tv i...   May 19 2006, 11:30 AM
tits_herbert   deci da :) place: reclama de la vodafone cu...   May 19 2006, 11:34 AM
fortelady   ala, ce reclama la teletek? :D alea cu dorel da, s...   May 19 2006, 11:34 AM
ala80   cea cu batman (interzisa), dar si cea cu "ala...   May 19 2006, 12:15 PM
tits_herbert   A propos de ce au interzis-o pe cea cu batman? Sun...   May 19 2006, 12:17 PM
ciresica_dulce   si mie imi place mult musculita de la vodafone... ...   May 19 2006, 02:02 PM
Laryss_A   :) subsemnez pentru musculita de la vodafone, apoi...   May 19 2006, 03:05 PM
fortelady   :) aia cu el si ea care se arunca in apa e de la D...   May 19 2006, 03:10 PM
ciresica_dulce   da, forte ai mare dreptate cu reclama la branza. s...   May 19 2006, 08:37 PM
Meg   mi se par de-a dreptul cretine cele cu branza topi...   May 19 2006, 08:55 PM
Szimcsi   Ati vazut ultima reclama la Durex? :lol: Un tip se...   May 19 2006, 08:57 PM
tits_herbert   am vazut-o si eu aseara :lol:   May 19 2006, 09:02 PM
elly   Inca una care este in categoria celor cretine: tin...   May 27 2006, 04:42 PM
Diana   Subscriu la cele spuse de Elly; adaug pe alea cu ...   May 27 2006, 05:08 PM
Diana   Ajutor: care gaseste in vreun dictionar romanesc ...   Jun 21 2006, 10:20 PM
zetta   da de reclama la peugeot ce ziceti? cea cu tipa ca...   Jun 22 2006, 08:23 AM
fortelady   ziarul: RECLAME GATA DE DEVORAT Maine seara va a...   Jun 29 2006, 01:53 PM
ala80   Si eu fac la fel, forte. Si bineinteles ca vineri ...   Jun 29 2006, 03:03 PM
pocpoc   Cea mai aiurita reclama. Cea cu un pustiulica la s...   Jul 4 2006, 11:31 AM
catalina77   Mie cel mai mult, din actualele reclame, imi place...   Jul 4 2006, 01:27 PM
tits_herbert   e la peugeot aia cu gargaritele horny   Jul 4 2006, 01:30 PM
berbecutza   nu se poateeeee! asta voia sa scrie si je :lol...   Jul 4 2006, 04:32 PM
MonicutzaB   aia cu puiu'din supermarket e oribila, nici nu...   Jul 4 2006, 04:43 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 03:29 AM