IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Irinel si Monica - o iubire interzisa
Ala80
post May 16 2006, 07:58 PM
Post #1

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

CNA a interzis emisiunea "no commmment". Monica a fost exmatriculata. Eu nu urmaream aceasta emisiunea, dar consider total incorecta decizia CNA. Voi ce parere aveti?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Meg
post Jul 15 2006, 11:16 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Monica Gabor, iubita miliardarului Irinel Columbeanu, a uitat repede de unde a plecat. Tanara a reusit in scurt timp sa atraga antipatia publicului, devansand-o la fite chiar si pe Victoria Beckam. Daca inainte isi cumpara haine de pe tarabele din Bacau, acum logodnica lui „Urinel“ considera ca nici un creator roman nu este suficient de bun pentru a o imbraca.

Irinel Columbeanu este recunoscut pentru capacitatea sa de a scoate tinerele din anonimat peste noapte. Reteta este simpla. Una bucata pustoaica avida de afirmare, neaparat manechin, cateva sfori trase, mai multe mii de euro impartiti in stanga si dreapta, si gata, din ratusca cea urata se transforma intr-o lebada de toata frumusetea. Pentru cititorii mai sceptici, iata un exemplu mai mult decat elocvent.
Zilele trecute a avut loc la un hotel din Capitala petrecerea organizata de revista FHM, cea care a realizat top 100 al celor mai sexy femei din lume pe anul 2006.

Vedeta peste noapte
Surprinzator sau nu, in fruntea clasamentului s-a aflat Monica Gabor, tanara de numai 19 ani, devenita peste noapte vedeta din pricina relatiei pe care o are cu Irinel Columbeanu. Gurile rele spun ca „Urinel“ a facut tot posibilul ca iubita lui sa capete aceasta titulatura, care de altfel a intarit convingerile celor care au sustinut cu atata tarie ca iubitele lui Iri sunt cele mai bune la toate. (Blanche, „urmasa“ Annei Lesko, la bratul lui Urinel a fost incoronata Miss Romania, iar Monica, cea mai noua achizitie a sa, a obtinut titlul de Miss Top Model Romania, la scurt timp dupa ce a devenit iubita omului de afaceri. Nici macar cea mai frumoasa femeie din lume, conform nenumaratelor topuri realizate, Angelina Jolie, nu putut sa stea in calea elevei din Bacau, actrita americana clasandu-se abia pe pozitia a treia.

Botezatu: «Nu e cazul sa faca parada»
Acum cu proaspata titulatura de „cea mai tare din parcare“, Monicai nu-i mai ajungi cu prajina la nas. Pentru ca nunta dintre cei doi se apropie cu pasi repezi, pe 22 iulie, tanara vrea ca rochia de mireasa sa-i fie adusa din capitala modei, Paris. Creatorii de moda autohtoni evita sa vorbeasca despre aceste iesiri ale Monicai, singurul care a avut ceva de spus a fost designerul pentru care Monica a prezentat in trecut. „Daca iesirile Monicai sau emisiunea «No Comment» deranjeaza societatea sau zdruncina mentalitatile unor oameni, cu siguranta este prea mult. Traim intr-o tara saraca, unde oamenii au alte probleme. Nu e momentul ca aceia care au bani sa faca parada, ci ar putea sa ajute acesti oameni necajiti, la propriu. Pur si simplu, aceasta mediatizare a lor as spune ca e prea mare“, a spus Catalin Botezatu.

«Nu ma impresioneaza Naomi Campbell»
Chiar daca se vehicula ca fosta iubita a lui „Urinel“, Romanitza Iovan ii va crea rochia, Monica a spus clar in emisiunea „No Comment“ ca: „Nici nu se pune problema. Iri ma respecta prea mult sa-mi faca asa ceva. Si nici Anna Lesko nu va canta la nunta.
S-a mai scris prin presa ca atunci cand am prezentat alaturi de Anna, eram suparata. Nu-i adevarat. Pe mine nu ma intereseaza Anna. Nici daca prezint alaturi de Naomi Cambpell nu ma impresioneaza si nici nu ma intereseaza“. Mai sa fie, dar mai bine zis.... No Comment la asemenea aberatii.
Dar pana la nunta, cea mai frumoasa femeie din lume mai are un hop serios de trecut: examenul de Bacalaureat. Nici de aceasta data „Urinel“ nu a stat cu mainile in san. A reusit sa aplaneze scandalul scolar al Monicai, transferand-o din Bacau la un liceu din judetul Ilfov, foarte aproape de resedinta de la Snagov. Si ca nu cumva Cenusareasa noastra sa se oboseasca prea tare, tatuca Iri i-a pus la dispozitie o salupa care o transporta, in fiecare dimineata, la liceu.
Asa ca tinerei nu-i mai ramane de facut decat ca intre sedintele foto, cumparaturi si topaieli in cluburi, sa puna mana sa invete ca sa ia Bac-ul cu 10, sa moara dusmanii de necaz.

am ras de era sa pocnesc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
ala80   Irinel si Monica - o iubire interzisa   May 16 2006, 07:58 PM
mititik   Care au fost motivele pentru care a fost interzisa...   May 16 2006, 08:40 PM
Diana   Nu , bre. Nu a intrezis-o. A propus mutarea orei d...   May 17 2006, 12:15 AM
Meg   ole! se mai curata televiziunile si lumineaza ...   May 17 2006, 12:17 AM
ala80   abia la sfarsitul emisiunii am aflat ca doar se ve...   May 17 2006, 08:02 AM
zetta   mi se pare o aberatie, daca te deranjeaza o emisiu...   May 17 2006, 08:31 AM
MonicutzaB   hai ma, asa m-am saturat de sabloanele astea gen ...   May 17 2006, 08:35 AM
ala80   monicutza, in nici un caz! si e valabil si pt ...   May 17 2006, 09:24 AM
MonicutzaB   poate sunt eu ignoranta, :magindesc: exista vreo...   May 17 2006, 09:43 AM
fortelady   :) ba se asculta manele la greu. nu printre amicii...   May 17 2006, 09:56 AM
albinuza   da se asculta manele mult prea mult! am cunost...   May 17 2006, 10:12 AM
MonicutzaB   parerea mea e ca oricum emisiunea asta nu o sa aib...   May 17 2006, 10:29 AM
zetta   aaa ca mi-am amintit stiam dar nu mi-a venit pe mo...   May 17 2006, 10:45 AM
carrie30   Pe mine m-a amuzat, cand ma uitam intr-o doara, cu...   May 17 2006, 10:59 AM
invisible   Da' care a fost motivu' pentru care se vre...   May 17 2006, 11:00 AM
ala80   nu mai retin motivul exact. idee e ca cei 2 ofera ...   May 17 2006, 12:26 PM
berbecutza   si nu am vrea asta..... doamne feri!!...   May 21 2006, 10:44 PM
Diana   Pai, nu e numai emisiunea asta... putin de ici, pu...   May 21 2006, 11:16 PM
berbecutza   ai perfecta dreptate :) . insa de la ciao darwin ...   May 21 2006, 11:28 PM
Diana   Daca se incepe o "campanie" de curatare ...   May 21 2006, 11:38 PM
kary_pink   .....eu sunt de parere ca esti liber sa alegi daca...   May 22 2006, 12:03 AM
17girl   parerea mea despre cuplul asta: probabil sunt sing...   May 22 2006, 03:46 PM
Szimcsi   Cand e emisiunea asta, sa ma lamuresc si eu ce si ...   May 22 2006, 03:53 PM
ala80   am gasit...marti la 22.00. May 22 2006, 04:37 PM
berbecutza   zimzi, nu te sfatuiesc femeie :D   May 22 2006, 06:13 PM
mititik   "fostele lui iubite spun k el a fost cel mai ...   May 22 2006, 10:13 PM
ioannaraluka   Daca nu deschideati subiectul...nici ca ma uitam, ...   Jun 14 2006, 01:31 PM
Meg   ..interzisa?!.. nu-mi revin din soc: Iubita l...   Jun 18 2006, 07:14 PM
Szimcsi   Nu inteleg :zapacitul: Va fi testata pe 26 iunie...   Jun 18 2006, 08:15 PM
tits_herbert   :lol: nu inteleg ce nu intelegi. ori e o greseala ...   Jun 18 2006, 08:39 PM
Meg   :lol: nici nu am observat.. iunie :) eu ma gandeam...   Jun 18 2006, 09:14 PM
Meg   Monica Gabor, iubita miliardarului Irinel Columbea...   Jul 15 2006, 11:16 PM
FreyaVanilla   hei, s-au si casatorit si nunta a costat in jur de...   Jul 25 2006, 09:01 AM
tits_herbert   Sunt majori (amandoi acum..) , vaccinati, vorba ac...   Jul 25 2006, 09:19 AM
kary_pink   si sa le traiasca bebelusul.....la nunta au anunta...   Jul 25 2006, 11:15 AM
tits_herbert   sa fie destept ca taica-su si frumos ca maica-sa...   Jul 25 2006, 11:25 AM
carrie30   Clar , ca daca iese invers.....   Jul 25 2006, 11:31 AM
ioannaraluka   Acum chiar am vazut la stiri ca familia Columbeanu...   Jul 30 2006, 08:07 AM
Leea   Mie mi se par infantili amandoi, mai ales el.   Jul 30 2006, 09:45 AM
crisanda   Nu imi vine sa cred ca ati scris atata pe subiectu...   Aug 1 2006, 04:55 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 07:16 PM