![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Greşeli fatale într-un CV:
· greşeli gramaticale sau de ortografie – un astfel de CV lasă impresia de nepăsare; · mărimea - un CV mai lung de o pagină şi jumătate este prea lung şi riscă să nu fie citit (aici am si eu o problema, CV-ul meu are 3 pagini!!! si nu pot sa il scurtez, oricat am incercat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ; · imprecizia trebuie listate realizările şi nu descrisă poziţia ocupată; · plagiarismul aplicantul trebuie să evite folosirea CVurilor tipice, fiind creativ şi diferit. Angajatorul se plictiseşte citind CVuri asemănătoare; · hârtia colorată orice altă culoare decât alb este inacceptabilă pentru o aplicaţie; · reducerea detaliilor cu cât se înaintează în carieră, trebuie să se renunţe la activităţile nesemnificative din timpul facultăţii sau din anii anteriori; · minciuna în primul rând aplicantul nu trebuie să mintă pentru că nu e corect, iar, în al doilea rând, dacă este prins nu va obţine slujba respectivă; · omiterea obiectivelor aplicantul trebuie să specifice ce caută şi pentru ce aplică. Ambiguitatea indică lipsa direcţiei şi a concentrării. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:43 PM |
|