![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 178 Joined: 13-July 06 From: Pitesti Member No.: 421 ![]() |
nu stiu cum o sa ma obisnuiesc cu uniforma (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) nu-mi place deloc gandul asta. la noi in liceu au zis asa: sacou bleumarin, fusta sau pantaloni de aceeasi culoare si camasa alba. acum, ce pot sa spun, as avea niste intrebari:
1.sacoul, poate fi cu maneca scurta, sport sau elegant? 2.fusta ce lungime ar trebui sa aiba? 3:pantaloni bleumarin, ar putea fi si jeansi? 4.cum e bleumarin-ul? 5.as avea voie sa folosesc ceva accesorii sa inveselesc putin tinuta? 6.cu ce ne putem incalta? Ma poate ajuta cineva? va rog mult |
|
|
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu votez pt uniforma cu toate ca atunci cand am facut eu liceul nu era obligatorie plus fiecare se imbraca cum il taia capul, plus ca aveam colege care nu erau din bucuresti si se simteau oarecum marginalizate din cauza asta.
plus ca in ziua de azi chiar nu iti mai dai seama care sunt eleve de liceu din cauza machiajului excesiv si a hainelor nu tocmai potrivite pentru pt scoala, si cred ca mai e vorba si de respect fata de profesori. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:58 AM |
|