![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va pup si va imbratisez pe toate!
In ultima luna am trecut prin niste momente crunte dat fiind faptul ca tatal meu a fost suspect de cancer ,a trecut printr-o operatie saptamana aceasta (ii multumesc lui Dumnezeu ca a descurc bine) iar eu nu am mai stiut de unde sa ma adun... Vorbeam acum vreo trei ani cu un psiholog care imi spunea ca e bine sa fim pregatiti oricand pentru acel moment in care parintii vor disparea din viata noastra (urasc cuvantul "moarte").Eu personal nu am puterea aceasta.Nici nu stiu daca poate cineva sa fie pregatit pentru asta. Pentru mine familia e totul.Acasa am gasit intotdeauna intelegere si echilibru iar parintii mei sunt niste icoane vii. Am fost surprinsa sa vad cat de mult i-a legat pe mama si pe tata acest impas provocat de boala. Stau si ma intreb cat de puternici suntem in momente de genul acesta? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kalua, mi-ai trezit niste amintiri...de mi-au dat lacrimile. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Era sa-i pierd pe ai mei din cauza unei intoxicatii de gaz. Nu vreau sa intru in detalii dureroase. Eu eram la Bucuresti si ei erau in provincie....nu mai pot sa scriu ca retraiesc acele momente. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ramanem o familie. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Leea iubita ce sa iti mai spun?"Mult curaj?"
Nu iti spun asta...pentru ca trec prin acelasi gen de supliciu iar sperantele mele...nu stiu pe unde sunt imprastiate. Viata mea de la o vreme incoace s-a schimbat destul de mult.Diagnosticul tatalui meu a cazut ca un par in capul meu si de ceea ce mi-a fost teama nu am scapat :cancer si chimioterapie.Si intr-o zi cand am sa ma pot concentra chiar as vrea sa deschid un topic pe tema asta(sper sa nu va deranjeze). caci pe noi ne-a luat totul prin suprindere. Kalua ma bucur din suflet ca e ok tatal tau. Fetele va pup...si multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 20-July 06 Member No.: 431 ![]() |
Este foarte adevarat ca atunci cand treci prin asa ceva iti da Dumnezeu putere cum nici nu va imaginati. Mie acum 2 saptamani mi-a murit nepotica de un an jumatate si pot spune ca am fost cu totii socati ne-a luat total pe nepregatite.Si totusi am descoperit in mine atata putere cum nu-mi imaginam ca pot avea.Dumnezeu iti da necazurile astea si tot el iti da si putere sa poti trece peste ele, nu ne putem impotrivi Lui. Nu degeaba este o vorba care sa spue ca sa nu-ti dea Dumnezeu cat poti duce.De asta trebuie traita fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.Trebuie sa nu ne mai batem capul cu tot felul de prostii si sa ne traim viatza cat mai frumos ca si asa e destul de scurta!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:40 PM |
|