![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mie una imi place medium inspre rare, prajit pe dinafara, rosu in mijloc (dar nu asa de sa tasneasca sangele din el). (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voua? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
cat mai facuta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) urasc sangele in farfurie (nu mai zic cum reactionez cand vad oamenii ca mananca tartar sau carpaccio- nush daca am scris corect).
pe langa asta, o buna preparare termica te scuteste de muuulte surprize (mai ales cu carnea din romania... ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:35 PM |
|