![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala. voi cu ce parere ati ramas? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu am citit cartile...poate ne faci asa un scurt rezumat cu ce ti-a ramas tie in cap de pe acolo (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Ideea e ca ar trebui sa fie destul de simplu. El nu te mai vrea nu ai ce face. Punct si de la capat. Dar f multe femei si nu numai femei raman cumva blocate in astfel de relatii si consuma f mult timp si energie incercand sa il faca sa vrea sau sa se intoarca inapoi (dupa caz). Sunt multe de spus pe tema asta. Ceea ce ar trebui sa ne chinuim sa intelegem cand ni se intampla spre exemplu ca cineva sa nu ne vrea e ca nu e nici vina noastra (deci in zadar incercam sa ne schimbam sa fim pe placul lui) dar nu e nici vina lui ( toate suntem tentate sa gandim :"Vai dar cum sa nu ma vrea pe mine? Eu care sunt atat de frumoasa, desteapta si asa si pe dincolo?"). Nu vorbea prostii cine a zis ca dragoste cu sila nu se poate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:59 AM |
|