![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Fetelor, voi ce lotiuni tonice folositi?
Sau.....nu folositi? :ametit: Luna asta nu am fonduri pentru Sensibio H2O asa ca voi folosi un demachiant crema si voi avea nevoie si de o lotiune tonica........sau nu?! Astept sa ma lamuriti voi! :-* P.S. Tenul meu e mixt, sensibil, cuperozic :'( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Delphi, zi-mi si mie pls, la un tn gras si extrem de acneic, in lipsa sebiumului (demakiant), e bine sa fol.ca demakiant crema garnier + ceai de albastrele tinut la frigi?problema e: pot sa fac acest ceai pentru cateva zile?nu de alta, da' printe biberoanele lu' fi-miu, mai greu as gasi timp sa mai si fac ceai de albastrele, sa-l mai si racesc....
pls...astept un semnuletz de la tine...k nu mai am demakiant sebium decat pentru 2-3 zile... apoi...as vrea sa-mi iau un tonic (daca nu voi folosi ceaiul de albastrele), da' nush ce tonic sa aleg:ce-mi recomandati de la plafar, adik ieftinutz, necomedogen si pe deasupra sa se mai si pupe cu tenu' gars si bubos?subliniez easpectul "ieftinutz" din lipsa momentana de fonduri (pana prin februarie, din pacate).... exista asa ceva:ieftin si bun? va tzuc si sper s ane auzim si de sarbatori, makr asa , un picutz... :offtopic:..bai, parca-i un facut....cand e toata gashca pe forum, io's aiurea prin alte parti, cand intru si io pe forum, nu mai e nimeni :( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:27 AM |
|