![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Sal'tare, girls!
Am auzit de multe ori despre Pilates dar nu am avut curiozitatea sa cercetez exact despre ce e vorba pana nu am vazutsi o reclama la TV. Concret, de ieri am facut rost de un CD cu 20 de minute pt. incepatori si incerc sa lucrez. Imi este insa foarte greu pt ca aud vesnic acelasi lucru si nu are cine sa-mi raspunda la intrebari. Ce parere aveti? Voua va place? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pilates sunt bune in special pt imbunatatirea posturii si flexibilitate. Ce e fain la Pilates e ca iti construieste muschi pe lungime deci e ideal pt femei.
Ceea ce nu ar trebui sa va asteptati de la exercitiile astea e slabirea rapida ( da, normal ca arzi calorii ca doar e un exercitiu fizic dar fara dieta corespunzatoare efectul de slabire e egal cu 0 ) sau punerea de masa musculara ( pilates are mai mult rolul de a tonifia musculatura deci nu va asteptati la efecte similare fitnessului). Rezultatele in materie de flexibilitate si imbunatatirea tonusului se observa am inteles in cateva saptamani asta in cazul in care faci exercitiile aproape zilnic. Daca exercitiile sunt executate corect in ceea ce priveste respiratia ( aici regulile sunt imprumutate din yoga) atunci veti mai avea si extra-benficiile : relaxare, imbunatatirea circulatiei si oxigenarea tesuturilor, marirea capacitatii plamanilor. Toate aceste beneficii au la randul lor altele poate mult mai importante. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:43 PM |
|