![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala. voi cu ce parere ati ramas? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
n-am citit cartile dar despre subiect ... e nasol cand se ajunge in situatia "io te vreau, tu (de ceeee?) nu ma mai vrei".
si-i usor de spus da-l naibii and move on ... ca sentimentele-s acolo si nu-i nimeni cuplat la intrerupator ...on and off.... desi uneori n-ar fi fain?) ideal este sa intalnesti pe cineva care te place asa cum esti si nu trebuie sa depui eforturi sa pari altcineva. si vice versa ...ideal e cand ne PLACEM unul pe altul asa cum suntem si nu incercam sa jucam teatru pt ca la un moment dat realitatea intra in peisaj si ce te faci? cade cortina ...the show is over! io-s cam pe langa drum cu comentariile dar intelegeti voi unde bat see u around ladies |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
. si-i usor de spus da-l naibii and move on ... ca sentimentele-s acolo si nu-i nimeni cuplat la intrerupator ...on and off.... desi uneori n-ar fi fain?) see u around ladies pai tot feminism impins la extrem mi se pare. feminism de tip "cosmopolitan" sau junioarele cosmopolitane- "cool girl" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:43 AM |
|