![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 2-April 06 Member No.: 292 ![]() |
Am o problema si vreau sa stiu daca pot scapa de ea.... Stiu ca trebuie mult sport, dar vreau sa aflu mai multe de la voi cele care ati obtinut rezultate...
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor....fructele sunt bune, dar atentie caci contin cele mai multe dintre ele f mult zahar!!! si atunci nu sunt chiar indicate.
In plus.....dc problema este localizata in jurul abdomenului, orice fructe ati consuma, consumati-le cu cel putin jumate de ora inainte de masa !!! FF important e sa nu mancati fructe imediat dupa masa caci o sa va balonati garantat de la ele. In plus, excesul de salate din legume crude, in special dc puneti si rosii va poate cauza serioase probleme intestinale....gastrita, aciditate, gaze, etc care la randul lor cauzeaza marirea in dimensiuni a abdomenului. Asa ca preferati oricand aveti de ales legumele fierte in locul celor crude si limitati-va la o portie de fructe pe zi (inainte de masa de pranz sau inainte de cina de exemplu) Sunt greu de respectat 1000 de reguli, eu stiu cel mai bine ca asa e pt ca la teorie stau f bine dar la practica nexam. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:18 PM |
|