![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala. voi cu ce parere ati ramas? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Este adevarat ca atunci cand magicul "el" nu da semn de viata, nu l-a calcat vreo masina, nici nu l-a botit tramvaiul 41, n-a facut scarlatina, n-a mostenit vreun castel in Spania (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) este doar ocupat cu ... altcineva.
La fel de adevarat este ca vointa puternica, violenta in intensitate, este o caracteristica a femeii moderne ... dar sa-l lasi pe om sa-ti spuna cat valorezi azi nu este semn de feminitate. Cred ca vom fi mult mai fericite cand, simtindu-ne bine in pielea noastra, vom realiza ca prezenta unui barbat nu ne defineste, poate ne completeaza ... si cam atat. Poate ca nu este atat de rau sa te simti incompleta, Dea ... fiindca fara partener, te poti simti incompleta ca femeie, dar nu ca om. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:45 AM |
|