IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Despre copii si ingeri...
Ariana
post Dec 7 2005, 10:57 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Deschid acest subiect acum in preajma Sfintelor Sarbatori amintindu-mi cu mult drag de ingerul care mi-a insotit copilaria,inger care datorita parintilor mei mi-a ramas si acum in suflet.

Temerile copilariei...teama de intuneric,teama de a ramane singur...am constatat la puii mei de la gradinita toata aceasta colectie de temeri (fac precizarea ca de 8 ani sunt educatoare  :)).
Si le-am spus povestea ingerului pazitor al fiecaruia dintre noi.Le-am explicat faptul ca in orice moment ingerul este acolo si intervine in cele mai grele momente.
Am constatat cu bucurie ca a functionat saptamana trecuta cand unul din copilasii mei a venit si mi-a spus "Ari aseara mi-a fost frica dar m-am gandit la ce ne-ai povestit tu despre ingeri si nu mi-a mai fost frica dupa aceea".

Oferiti copiilor credinta in ingeri.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bianka7
post Dec 9 2005, 11:38 AM
Post #2

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 58

Nu cred ca pot descrie in cuvinte bucuria baietelului meu din seara de Mos Nicolae. Se tot foia prin casa si nu puteam sa umplu ghetutele. Atunci l-am dus la baie si cat se spala le-am pregatit. A trecut o data pe langa ele si nu a vazut, dar pe urma... Nu-i venea sa creada ca pe ale lui le-a umplut  pe toate trei si la noi doar intr-una.
Si pe la 4 ani am pus un prieten sa imbrace costumul de Mos Craciun si sa vina acasa. Era atat de uimit si de emotionat ca nu mai scotea nici un sunet ( mai ales ca venise si la serbarea de la gradinita un alt Mos). 
Cred ca ei sunt de fapt ingerii nostri care ne dau puterea sa fim senini si sa le aducem zambetul in priviri.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Ariana   Despre copii si ingeri...   Dec 7 2005, 10:57 PM
Diana   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 12:26 AM
carrie30   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 09:31 AM
h_2004   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 04:26 PM
big.smile   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 05:23 PM
meli   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 07:07 PM
Ariana   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 08:41 PM
h_2004   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 09:56 PM
Bianka7   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 9 2005, 11:38 AM
ellle_ni   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 16 2005, 02:31 PM
Katy  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 03:34 PM