![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ca tot (re)veni vorba de Africa....
Asta mic al meu (1.95m (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ) pleaca in Africa de Sud-Sun City la un congres. Ceva hint-uri pt acele plaiuri aveti, de vizitat/evitat? pup |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Deci mi s-a spus ca cel mai bine ar fi sa stai in zona muzeului de istorie din Cairo care se cheama Al Tahrir. Hotelul cel mai ieftin se cheama Helnan Shephrrd si are 4 stele. Mai ai Ramses Hilton, Nile Hilton, Sheraton Cairo si un Meridien in zona. Acolo ai fi cel mai aproape de obiectivele turistice.
De la aeroport iei un taxi care ar trebui sa te coste 50 de lire egiptene. Negociaza tot ce cumperi la ~ jumatate din pretul cerut initial. In Cairo poti sa te misti cu metroul, e mai bine deoarece nu ramai blocata in trafic si nu negociezi la pret. Cat stai acolo? Din punct de vedere al sigurantei esti ok cu toate variantele. Cele de lainga piramida din ce am inteles nu sunt aproape de statia de metrou, dar sunt ok ca hoteluri. Depinde si ce ai de gand sa vezi. Ai vedere la Nil din Sofitel? Am mai vorbit cu un coleg acum care mi-a zis ca cel mai bine e in Sofitel, celelalte fiind cam vechi. Citind ziarele azi totusi m-am gandit ca nu ar fi momentul de calatorie in Egipt apele sunt destul de tulburi. Chiar trebuie sa te duci? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd October 2025 - 07:38 PM |
|