![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Sal'tare, girls!
Am auzit de multe ori despre Pilates dar nu am avut curiozitatea sa cercetez exact despre ce e vorba pana nu am vazutsi o reclama la TV. Concret, de ieri am facut rost de un CD cu 20 de minute pt. incepatori si incerc sa lucrez. Imi este insa foarte greu pt ca aud vesnic acelasi lucru si nu are cine sa-mi raspunda la intrebari. Ce parere aveti? Voua va place? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
fac cam de 2 saptamani Pilates, aproape zilnic, si sunt foarte incantata. pentru mine e perfect, nu ma intereseaza foarte mult sa slabesc, vreau doar tonifiere. plus ca nu ma doare spatele de la exercitii ceea ce e un mare pas inainte.
fac dupa un dvd imprumutat - MTV Pilates - dar urmeaza sa mi-l cumpar si eu pentru ca deja il tin pe asta cam de multisor si imi e aiurea. inca nu reusesc sa fac toate exercitiile bine dar de la zi la zi imi e mai usor. la inceput uitam sa respir pentru ca ma concentram sa execut corect, acum, de cele mai multe ori, respir corect fara sa mai constientizez chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) oricum, cand m-am apucat am facut febra musculara in unele locuri unde nici nu banuiam ca am muschi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kalua, te intreb pe tine pentru ca faci intr-un cadru organizat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , mai faci si cardio pe langa Pilates? daca da, ti-as fi recunoscatoare daca ai putea sa-mi spui ce te sfatuieste instructorul: sa alternezi Pilates cu cardio sau sa faci in aceasi zi inante sau dupa Pilates. merci mult. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:03 PM |
|