![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Here you go....
Mii de scuze vad ca ti-am gresit putin numele....dar promit ca se remediaza cat de curand. |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
"""Doi ingeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea in casa unei familii instarite...familia a foat rea si a refuzat sa-i lase pe ingeri sa innopteze in camera de oaspeti.In schimb le-a oferit o camaruta la subsol.In timp ce isi faceau paturile ingerul cel batran a vazut o gaura in perete si a reparat-o.Cand ingerul cel tanar l-a intrebat de ce ,ingerul cel batran i-a raspuns:
"-Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi-"....... In noaptea urmatoare ingerii calatori s-au oprit sa se odihneasca in casa unui om foarte sarac dar foarte ospitalier,taran ce locuia impreuna cu sotia lui.Dupa ce au impartit cu ingerii putina mancare ce o aveau, i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor unde se puteau odihni in voie.Cand s-au trezit a2a zi ingerii i-au gasit pe taran si pe sotia lui plangand...singura lor avere o vaca murise pe camp.Ingerul cel tanar s-a infuriat si la intrebat pe ingerul batran:"Cum se poate intampla un asemenea lucru???...primul om avea tot si totusi l-ai ajutat ...acesti oameni aveau putin si desi in stare sa imparta totul tu le-ai lasat vaca sa moara!!! Ingerul cel batran i-a raspuns: "-Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi"-...cand am stat in subsol am observat ca in gaura din perete era depozitat aur, de vreme ce stapanul era obsedat de lacomie am astupat gaura!..noaptea trecuta cand am dormit in patul familiei de tarani ingerul mortii a venit dupa sotia taranului..i-am dat in schimb vaca!..."-Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi-" ""Daca ai credinta e nevoie doar sa crezi ca orice intamplare este intotdeauna in avantajul tau...s-ar putea sa nu stii..sa nu afli de ce anume te-a pazit Dumnezeu....Unii oameni intra in viata noastra si pleaca repede....unii ne devin prieteni si stau aproape de noi lasandu-si minunatele amprente asupra inimii noastre...si noi numai suntem aceeasi pentru ca ne-am facut un prieten bun" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:20 PM |
|