IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Inghesuiala la azil
kary_pink
post Aug 2 2006, 09:32 AM
Post #1

Musafir

Sunt ai nostri....ne-au crescut....ne-au educat.....ne-au oferit tot ce e mai bun......si totusi multi dintre noi ii uitam in camerele reci ale azilurilor.Credeam ca azilul e destinat celor care raman fara sprijin,fara familie si totusi multe din camerele unui azil sunt ocupate de parinti a caror copii inca sunt in viata si traiesc bine.Eu una ma intristez sa vad atatia batrani uitati de proprii copii (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Leea
post Aug 2 2006, 12:36 PM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

O, da' cine mai are azi timp de pierdut cu neputinta, bolile si decrepitudinea bietilor parinti batrani! Suntem prea preocupati cu totii sa apucam cu amandoua mainile tot ce ne ofera viata, traim intr-o continua foame dupa placeri, timp liber si confort. Batranii nu au ce cauta in ecuatia asta. Si atunci e mai bine sa ne descotorosim de ei cu totul, sa-i vizitam (daca!) din cand in cand, sa ne spunem ca in definitiv au tot ce le trebuie acolo, sa le ocolim privirile si s-o stergem repede inapoi la vietile noastre.
Probabil ca idealul epocii in care traim s-ar putea sintetiza cam asa: tanar + frumos + bogat + caucazian + inalt + faimos + fitos + sportiv + ... Nimic despre intelepciune, consecventa, moralitate, experienta, principii, sentimente, etc.
Si oare cat din egoismul nostru se datoreaza educatiei pe care ei ne-au oferit-o? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kary_pink   Inghesuiala la azil   Aug 2 2006, 09:32 AM
Leea   O, da' cine mai are azi timp de pierdut cu nep...   Aug 2 2006, 12:36 PM
tits_herbert  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 02:07 AM