![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce balsam pt par aveti ? Pana acum eu nu am gasit nici unul care sa ma multumeasca .
Am varfurile foarte uscate si se despica repede dar in acelasi timp am parul f moale si subtire. Nu stiu ce balsam sa imi iau si nu stiu daca sa imi iau balsam sau keratina ca imi zicea coafeza la un moment dat ca la tipul meu de par nu e recomandat balsam ci keratina, Am avut keratina de la Londa dar nu mi-a priit deloc , mi se uscau si mai tare varfurile. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Klorane - bune dar fiind tratamente nu sunt recomandate pt par vopsit (decat cel cu extract de rodie care e special pt asa ceva), "scot" vopseaua din par.
L'Oreal profesional, Tigi - foarte bune cu un plus pt Tigi (Moisture Maniac parca mi-a placut cel mai mult) dar de 1 an folosesc numai Lush si prea curand nici nu am de gand sa le schimb. am avut sampoane solide Irresistible Bliss si Karma Komba (f. f.bune) si lichid I Love Juicy (miroase bestial dar parul se ingrasa la fel de repede), balsam Veganese si American Cream. acum sunt fixata pe combinatia Karma Komba + Veganese. e greu la inceput sa te obisnuiesti cu ele, mai ales cu Veganes,pentru ca nu au siliconi si ai impresia ca nu sunt suficient de cremoase dar rezultatul este super, cel putin in cazul meu. nu stiu daca or fi ingredientele in cea mai mare parte naturale dar parul meu e mult mai sanatos si mai lucios. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:57 AM |
|