![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Mie imi plac cele cu spf mic pt ca ma bronzez repede.Voi ce folositi? A incercat cineva biz pin?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
si mie mi se intampla la fel.. nu cred k exista crema care sa impiedice aparitia lor, aici in tara cel putin
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmm da grea pb cu petele. Voi ce intelegeti prin pete? Galbene sau negre?
Si eu sunt pistruiata de la natura(am fost de fapt). Toata adolescenta + copilaria mi-am facut griji din cauza lor. Bunica imi tot zicea ca o sa-mi treaca cind o sa fiu mare, si ea avuse si apoi trecusera. Oriucm asta nu m-a oprit sa incerc tot feluri de leacuri cared e care mai babesti: a) se vara nasul in puful de un pui de gaina nou nascut (eu aveam pe nas) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/cool.gif) se face decot de patrunjel (asta ar trebui sa functioneze pt ca patrunjelul contine mult vit c-decolorae) c) lamie (decolora bine, dar ma ustura tare nasul si eu am si pielea mai uscta) etc etc Acum la 27 de ani nu mai am pistrui (poate mai sunt citiva). Dar sunt galbeni, pali decolorati si hmm sunt greu vizibili. Pt mine protectia solara e musai si a fost factorul cel mai important. (cred ca se poate sa ai o pb cu sunscreenul de la nivea , nu stiu cit de stabil este si care e spectrul). Nu stiu exact ce insemana si lotiunea de plaja(e un accelerator de bronz sau sunscreen), dar pistruii sunt primii care apar si care iti semnaleaza ca ceva nu e bine cu protectia solara. Pt fata ai putea sa alegi o marca deramatologica si sa fii singura ca aplci in cantitate suficienta: din pacate asta insemna unsuroasa. Din nefericire pistruii apar la orice expunere intimplatoare si nu toata lumea poate sa umble cu fata asa uleioasa, asa ca nu poti decit sa-i tratezi. Daca au aparut / ca sa le conrolezi aparitia - incearca aha + produse pe baza de vit c...etc despre asta s0a mai discutat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:54 AM |
|