IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Protectia minorilor pe internet
Clitemnestra
post May 13 2006, 06:47 PM
Post #1

Musafir

Am descoperit de mai multe vreme un tip de website care permite minorilor afisarea de fotografii personale fara vreo moderare. Rezultatul este cam asa: broken -link

Pro filul in cauza este al unei fetite de 13 ani, ale carei date de contact pot fi obtinute in schimbul unui sms de numai 2 dolari (sms care garanteaza accesul la datele tuturor, nu doar ale ei).

Acestea sint premisele pe care am inceput un studiu pe care o sa-l publicam saptamina viitoare in curatmurdar. Studiul se refera la cadrul legal de protectie a minorilor, la reactia autoritatilor si a altor factori responsabili referitoare la acest gen de afacere pe internet si (nu in ultimul rind) la parerea oamenilor care dau accidental peste asa ceva.

Aici am nevoie de ajutorul vostru. Ce credeti despre siturile in cauza? Dar despre sistemul legal actual?

multumesc
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Meg
post Aug 5 2006, 10:47 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

hai ca asta-i prea de tot: la 12 ani sa plece la intalnire. domle, da tata sau mama are plodul ala? chiar iese asa pe usa neintrebat unde de ce si pentru ce se pleaca?!
parintii sunt direct responsabili!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Clitemnestra   Protectia minorilor pe internet   May 13 2006, 06:47 PM
Diana   In primul rind, bine ai venit printre noi. :floric...   May 13 2006, 07:01 PM
Meg   Dia, bancile isi focalizeaza atentia mai nou pe ti...   May 15 2006, 11:48 PM
Diana   Megule, respectivele carduri nu pot fi folosite p...   May 16 2006, 08:55 AM
fortelady   pana la a-l lasa pe "ala micu" singur p...   May 16 2006, 10:10 AM
Diana   La ce spui tu, Forte, adaug faptul ca putini sint ...   May 18 2006, 09:44 AM
fortelady   dia, acum ma uit mai cu atentie - pai daca se acce...   May 18 2006, 11:08 AM
Clitemnestra   Multumesc pentru primire si pentru raspunsuri; imp...   May 18 2006, 12:24 PM
fortelady   am contactat pe cineva care este moderator si pe a...   May 18 2006, 12:39 PM
Diana   Clitemnestra, in cazul in care printr-un cite se i...   May 18 2006, 05:38 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 01:17 PM