![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 44 Joined: 10-December 05 From: Galati Member No.: 76 ![]() |
Stie cineva daca ai nevoie de o facultate care pregateste personalul didactic pentru a avea acces la cursurile de perfectionare? Ma intereseaza de asemenea si pasii care trebuie urmati pentru a putea deveni profesor universitar. Institutiile de invatamant nu sunt civile.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 44 Joined: 10-December 05 From: Galati Member No.: 76 ![]() |
Am picat. Desi mi-e ciuda ca puteam intra daca ma straduiam putin mai mult. Revin la anul cu forte proaspete si intru atunci.
Trec in viteza a 3a cu antrenamentele si alimentatia, mi-am stabilit niste obiective ( de ex 8% grasime corporala sau mai putin, 5km+ alergare, 20 tractiuni la ceafa, 50 flotari etc). Am planul de actiune, am cunostintele, am vointa. Trebuie sa las timpul sa treaca si se vor vedea rezultatele. M-am gandit ca in viitor sa activez drept cadru didactic, cel mai probabil la educatie fizica. Dar este bine sa te informezi din timp pentru a sti ce ai de facut pe parcurs. Oricum aveam de gand sa fac mastere in domeniu. Multumesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:20 AM |
|