![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Io inca nu sunt lamurita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, eu vreau un rimel, tus de gene, mascaram cum ii mai spune care sa lungeasca genele de un kilometru, sa le intoarca cat se poate si sa mai dea si volum pe deasupra!!! V-am omorat, asa-i? Care e cel mai bun rimel pe care l-ati folosit? (nu uitati sa precizati si ce fel de gene aveti :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Delphi,eu sunt ffff multumita de Maybelline Volum Express atat cel negru (turbo boost parca ii zice, mentioneaza pe eticheta ca mareste volumul de 5x) dar si de cel albastru, de care am acum, cu periuta curbata (asta cica doar tripleaza volumul). Ambele nu sunt rezistente la apa (mie astea imi plac, pt ca cele waterproof imi dau batai de cap la demachiere).
Exista si varianta waterproof, e in tub gri-albastrui-argintiu :ametit: pe care e scris cu albastru. F bun si asta (are mama). Si asta cica tripleaza. Spun "cica" pt ca la mine si ala care mareste de 5x si ala care tripleaza au acelasi efect. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:46 AM |
|