![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dorinta ideplinita... si (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Pocpoc!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 342 Joined: 30-June 06 Member No.: 404 ![]() |
Florin Chilian - Chiar daca
Chiar daca N-o mai vezi zambind... Chiar daca.... Chiar daca n-o mai simti venind Chiar daca... Chiar daca nu-ntelegi cum s-a- ntamplat.. Chiar daca... Nu-i mai poti vorbi,chiar daca Chiar daca n-o poti intalni chiar daca.... Chiar daca toata lumea e-ntre voi Chiar daca el nu-i vinovat Chiar daca stii si n-ai uitat Chiar daca lumea s-a-mpartit stupid la doi Chiar daca viata v-a speriat Chiar daca stii,el n-a uitat Si telefonul suna Suna mereu.... Ce mult te-a iubit! Ce mult te-a iubit... Cat te-a iubit de mult Ce mult te-a iubit Cat te-a iubit de mult Chiar daca nu te vede chiar daca Chiar daca nu mai crede chiar daca Chiar daca nu mai stie unde esti.... Chiar daca.... O mai vezi trecand..... Chiar daca La brat cu sotul ei mergand... chiar daca Din cand in cand priveste inapoi Ce mult te-a iubit! Ce mult te-a iubit... Cat te-a iubit de mult Ce mult te-a iubit Cat te-a iubït de mult Iar m-a cuprins starea de dezamagire specifica, presarata cu cantce de Chilian, Taxi si inca ceva de distrus iluzii, ce mai e de spus, ce mai e de amintit ce mai e de notat. Va spun eu ce..e un mare zero, ca macar daca as stii ce am ce vreau si la ce visez....nu. Nu stiu ce caut eu in viata mea, si nici macar nu stiu de unde lacrimile...de unde atat tristete....nici macar nu e povestea mea. Unde am invatat sa fiu asa ofticoasa asa invidioasa? Nu, nici macar nu e un "chiar daca" al meu....e povestea lui cu ea...cu fosta. Nu o sa incetez oare vreodata?? NexT!@ |
|
|
Sint chiar aici in... Sep 23 2006, 07:38 PM![]()
pocpoc No s por qu te quiero (con Antonio Banderas) Sep 23 2006, 11:38 PM
![]()
pocpoc Sep 24 2006, 12:17 AM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:15 PM |
|