IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Increderea in partener, Cata incredere oferiti partenerului?
kary_pink
post May 25 2006, 01:18 PM
Post #1

Musafir

....cata incredere oferim prietenului/prietenei,iubitului/iubitei,sotului/sotiei....?

"azi cred in tine.....sa ma intreb daca maine va fi la fel.....ah nu mai bine astept ziua de maine sa fie tot un azi" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Leea
post Aug 10 2006, 12:23 PM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Cred ca am ramas ultima idealista de pe pamant (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) . Continuu sa nu fiu de acord cu ideea ca barbatul inseala mai devreme sau mai tarziu. Daca as fi acceptat chestia asta, nu-l luam deloc, oricat de Brad Pitt era, asta-i clar! E o prejudecata ca toti barbatii inseala (dupa cum ar fi o lipsa de realism sa crezi ca nici unul nu inseala). Fiti fete destepte: menajati-va sensibilitatile respingand suspiciunea la pachet cu invidia, egoismul, meschinaria, gelozia, etc. Si mai departe, daca EL vrea sa va insele, n-o sa-l puteti impiedica cu toate precautiile din lume. Dar sa traiesti asa, tremurand in fiecare secunda ca daca-daca... Zau, e masochista treaba! E ca si cand te-ai crispa de frica in fiecare secunda fiindca stii ca la un moment dat Pamantul s-ar putea sa fie lovit de un asteroid.
Si-am mai observat o chestie: daca asteptarile tale sunt mari, cei care te iubesc se straduiesc sa se ridice la nivelul lor. Eu nu am amenintat in viata mea, dar ii sunt indispensabila si el stie prea bine ca nu sunt destul de iertatoare din fire ca sa pot la o adica trece peste un adulter. Si, sincer, nu inteleg ce ar putea vedea la alta! Daca oferta ta este imbatabila, sunt sigura ca nu mai cauta, ca n-are ce.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kary_pink   Increderea in partener   May 25 2006, 01:18 PM
ciresica_dulce   oferi cata incredere iti permit experientele anter...   May 25 2006, 01:48 PM
Dore   Ii ofer inca de la inceput toata increderea de car...   May 27 2006, 08:44 AM
Mistaco   :322: pai dacă nu i-ai oferi încredere, la c...   May 27 2006, 10:31 AM
kary_pink   :) eu acord toata increderea si las trecutul in ur...   May 27 2006, 11:07 AM
kalua   Si eu acord incredere. :D Cred c-ar fi foarte obo...   May 28 2006, 12:41 AM
angeldust   Eu nu pot sa acord incredere 100%, pt ca nu am inc...   May 28 2006, 02:17 AM
Szimcsi   Eu nu am incredere 100% nici in mine :lol:   May 28 2006, 04:55 PM
Mistaco  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 01:32 PM